Logged Out
Create an Account
Login:
Password:

Forgot your password?
Newsletter Function Broken


Back to the Tickets List

Newsletter Function Broken
Creator Verno
Public or Private Public
Private tickets are only accessible to you and to DKPSystem.com staff
Public Tickets are visible to everyone)
Status Closed
Type Bug
Section of the Site Other/Misc
Urgency (1 votes)
Rating (0 votes)
Description:
I'm not able to edit a newsletter I'm preparing - I'm getting a 500 error when I go to save. This was fine yesterday. At first I was getting a 502 error when accessing any part of the site (via different ISPs), but that fixed itself. However, saving a newsletter edit still isn't working.

It's due to go out today, so if you can restart whatever needs restarting or whatever, I'd be grateful!
Official DKPSystem.com Comments
No official comments yet

User-Submitted Comments
These posts are also available on the forum with more features. This page is intentional simplified

View this info on the forum
[You must be logged in to post comments]
4131 days ago
Chops Said:
Interesting. I just tested on your site and I was not having issue adding something to your newest newsletter then saving, then removing it, and then saving again.

What browser are you experiencing this in? (I tested only with Chome on Linux).

My initial recommendation is the old saw "clear the cache, restart the browser, and see what happens". The error you're describing is usually something that you might see if there was corruption in the database and the request was failing.

If the error continues, would you be able to post a screenshot of the error?

The 502 errors were related to a crash at the data center, but have since *mostly* recovered (some of the servers are still doing filesystem checks).
[You must be logged in to reply]
4131 days ago
Chops Said:
Scratch that, I found something awry, and I'm looking into it. Your site may be offline for a bit using orc-of-the-covenant.com, but it should be fully accessible by ootc.dkpsystem.com, at least until this gets fixed
(should only be a handful of minutes).
[You must be logged in to reply]
4131 days ago
Chops Said:
And it's all back. Give it a shot.
[You must be logged in to reply]
4131 days ago
Verno Said:
Working now, thanks for the speedy response. :-)
[You must be logged in to reply]
4131 days ago
Chops Said:
You're welcome. Interestingly enough, the problem was with the load balancer and not the web servers. The filesystem on the load balancer flipped to read-only, and so there were some weird issues with it serving things, so the problem would have been intermittent.

While the other servers simply rebooted when the Datacenter's SAN freaked out, the load balancer stayed online but with the read only file system, was getting hung up on things.

So a reboot was conveniently all it took
[You must be logged in to reply]